|
  |
דרך האכילה- לא רק איכות המזון קובעת (המשך) |
כן,אמא צדקה. אנחנו אוכלים עם העיניים. האופן שבו האוכל מוגש, הצבעים שלו, והריח שעולה ממנו, גורמים לגוף להתכונן לעיכול המזון. בלוטות הרוק מתחילות לפעול, ומיצי העיכול מופרשים כדי לחטא את המזון ולפרק אותו. |
אבל כמה פעמים יוצא לנו לבחון את המנה שמגיעה לשולחן, לפני שאנחנו מסתערים עליה? כמה פעמים אנחנו עוצרים מכל מה שאנחנו עושים, ומתרכזים רק באוכל? סוגרים את הטלפון, את הטלויזיה או העיתון, ופשוט אוכלים? ברכה על המזון, כמו גם הרמת כוסית, או כל דבר הגורם לנו לעצור לרגע את הריצה לפני שמתחילים לאכול, עוזר לנו להתרכז באוכל, לפני ובמהלך האכילה ואפילו להרגיש את תחושת השובע, כשזו מופיעה. |
פשוט בלה בלה בלה |
  |
  |
חזרה לרשימת המאמרים |
בית |   |   | יציאה לדרך |   |   | נטורופתיה |   |   | פרחי באך |   |   | רפלקסולוגיה |   |   | רייקי |   |   | מאמרים |   |   | קישורים |
כניסה למורשים |   |   | צור קשר |   |   | אודות שלומי |   |   | הוספה למועדפים |   |   | הוספה לרשימת תפוצה |   |   | תנאי שימוש באתר |